Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Continut video magic cu reShoot!

/
/
/
/
image
img

 

Se pare ca video shooting-ul a devenit o provocare in ziua de astazi aparand continut din ce in ce mai bun si mai pretentios din partea a mult mai multor persoane. O mare problema in producerea de continut video calitativ si usor „modelabil” este consumul mare de bani si timp, lucru la care probabil sau gandit cei de la Wally World Media atunci cand au dezvoltat aplicatia reShoot. Aceasta aplicatie ne scapa de costuri enorme si ne salveaza o buna parte din timpul acordat editarii video intr-un mod foarte perspicace.

Disponibila pe platforma iOS, aceasta aplicatie inregistreaza videoclipuri intr-un mod fantastic. Sunt foarte putine camere care iti perimit sa pui pauza inregistrarii, sa revii oricand vrei si sa continui ori de cate ori vrei, sa inlocuiesti partea care nu iti place din ce ai inregistrat, cu o alta pe care o poti trage in timp real si poti chiar sa adaugi un alt video in interiorul celui deja creat. Poti comuta de la modul de previzualizare, unde poti sa si editezi, la modul de inregistrare, foarte rapid, lucru ce va permite sa modifici intr-un timp foarte scurt si sa nu pierzi nimic din imaginea pe care doresti sa o captezi.

Aplicatia este destul de inteligenta si stie sa combine video-urile ce au fost inregistrate cu orientare diferita sau iti ofera posibilitatea de a roti clipul pentru a se potrivi orientarii fara sa pierdem din cadrul imaginii.

 

photo21

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar