PC&Consoles

Consortium The Tower revine

Campania de finantare prin Kickstarter a lui Consortium The Tower a esuat in urma cu doua luni, dar proiectul nu moare, revenind acum pe Fig.

Interdimensional Games Inc anunta ca The Tower a revenit, fiind prezent pe Fig pentru urmatoarele 33 de zile, cu scopul de-a obtine 300 de mii de dolari. Suma este mai mica decat cea ceruta pe Kickstarter, probabil studioul dorind sa aiba sanse mai mari sa isi atinga obiectivul.

In acest moment, Consortium The Tower a strans aproape 200 de mii de dolari, si cu mai bine de o luna ramasa pentru finantare, pare probabil ca isi va atinge obiectivul.

Acesta este o continuare a jocului Consortium de acum doi ani. The Tower ia forma unui RPG non-linear la care va trebui sa infiltrezi un zgarie-nor ocupat de o grupare terorista pentru a dezamorsa situata. Modul in care o faci depinde in totalitate de alegerile tale, jocul fiind in stare sa se adapteze la toate deciziile pe care le-ai putea lua. Asta ar include chiar si tranzitia de la erou la personaj negativ.

[Fig]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button