MORE

Consortium: The Tower ajunge pe Kickstarter

Daca ati jucat in week-end-ul trecut Consortium pe Steam, fiind ca a fost gratuit, probabil o sa va intereseze faptul ca DGI a lansat o campanie de finantare pentru continuarea sa, The Tower. Jocul are nevoie de 450 de mii de dolari canadieni in urmatoarele 31 de zile, pana in acest moment trecand de 40 de mii.

Preluand actiunea exact de unde a ramas in Consortium, The Tower va incepe cu plonjarea prin aer a eroului principal catre un zgarie-nor din Londra care a fost preluat de o grupare terorista. Obiectivul va fi… complicat, deoarece nu va fi doar un joc despre omorarea tuturor inamicilor. Creatorii sai l-au descris ca o combinatie dintre Deus Ex si Die Hard, si judecand dupa cum a iesit jocul precedent, asta nu este o exagerare.

Turnul va fi o locatie vasta, plina de secrete, a carei explorare va oferi numeroase opotrunitati pentru rezolvarea situatiilor. Alternativ, jucatorul va putea vorbi direct cu inamicii sai, acestia tragand in el doar daca nu raspunde la somatii. Sau se poate furisa pe langa ei, iar in final poate chiar sa recurga la arsenalul sau foarte vast pentru a omora pe toata lumea.

Desigur, facand parte dintr-o agentie de mentinerea a pacii, astfel de actiuni nu sunt vazute tocmai bine de superiorii tai. Numai ca spre deosebire de alte jocuri, unde incalcarea regulilor in acest fel ar duce la un Game Over prompt, aici jocul continua. Singurul mod in care poti primi un Game Over in The Tower este sa mori, in rest povestea se va adapta chiar si daca personajul tau este dat afara din Consoritum si ajunge sa lucreze pentru teroristi.

The Tower va fi construit folosind motorul Unreal 4, poate fara acele mici modificari aduse lui Unreal 3 care au provocat multe probleme de performanta pentru primul joc, si va fi lansat la finalul anului 2017. Va puteti astepa apoi la o campanie de finantare pentru ultimul joc din serie, care ar trebui sa ajunga pe piata in 2020.

[Kickstarter]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button