STIRI IT

Consortium este gratuit pe GOG

Interdimensional Games Inc incearca in acest moment sa stranga fonduri pe Kickstarter pentru al doilea joc din seria Consortium, iar aceasta initiativa nu prea merge bine, asa ca studioul a decis sa faca  inca un efort, pe ultima suta de metri, si sa ofere gratuit primul titlu al seriei tuturor, permanent.

Jocul poate fi obtinut acum de pe GOG si va ramane permanent atasat de contul vostru pentru tot restul existentei serviciului. Consortium este in varianta Master Edition, ceea ce inseamna ca probabil nu va functiona precum o mazga care se prelinge pe un perete, ceea ce Consortium tindea sa faca in varianta de lansare.

Daca acest efort de-a trezi vreun fel de interes din partea publicului… pare cam putin probabil. A mai ramas doar o saptamana pentru finantare, iar jocul necesita peste 300 de mii de dolari canadieni.

Mare pacat, pentru ca ideea de baza a lui Consortium este grozava, executia este excelenta, iar The Tower pare de parca s-ar folosi de tot ce a invatat studioul de la primul joc pentru a crea un joc grozav.

Dar cel putin puteti juca oricand vreti Consortium.

[GOG]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close