Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Consortium este gratuit in week-end

/
/
/

Cu anuntul si lansarea iminenta pe Kickstarter a partii a doua din Consortium, studioul Interdimensional Games a decis sa ofere tuturor posibilitatea de a juca primul titlu, gratuit.

In acest week-end veti gasi Consortium pe Steam si il veti putea juca in esenta fara nici un fel de restrictie. Fiind vorba de un joc de doar 5 ore, il puteti termina lejer chiar de mai multe ori, fiind genul de joc la care este incurajata foarte mult rejucarea.

Consortium este o combinatie de FPS si joc de aventura, cu o poveste care include elemente foarte complexe bazate pe un ARG care se afla in functiune de ani de zile Nu trebuie sa stiti totul despre povestea din afara jocului, dar ajuta, de la unele momente chiar ajuta.

Consortium s-a remarcat prin flexibilitatea povestii sale, prin numeroasele optiuni de dialog care pot altera sever modul in care actiunea se desfasoara. De asemenea, mai are un aer de mister si paranoia, fiind vorba despre o unitate militara la bordul unui avion unde incep sa se intample lucruri neplacute. Devine rapid evident ca este un sabotor la bord, dar partea cea mai buna a jocului este ca il poti termina fara sa afli vreodata cine era cel responsabil.

[Steam]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar