Tech&ITPC&Consoles

Valve plănuiește să lanseze mai multe generații de Steam Deck

Cei de la Valve au anunțat prin intermediul unui eBook postat de aceștia faptul că plănuiesc să lanseze un nou Steam Deck în viitor. Acest eBook poate fi găsit aici, iar în acesta compania detaliază modul în care aceștia văd platforma Steam și gaming-ul de pe Steam Deck, dar și planurile pe care le au pentru viitor.

Nu știm detalii despre al doilea Steam Deck pentru că în mod evident este mult prea devreme, atât de devreme încât prima consolă încă nu este valabilă pentru gamerii din toată lumea. Spre exemplu, după cum probabil știți foarte bine deja, în România nu ai unde să găsești această consolă, decât dacă o cumperi la suprapreț de la oameni care au făcut rost de ea din alte țări.

Steam Deck se va întinde de-a lungul mai multor generații

Valve spun că Steam Deck este o consolă care va avea mai multe generații, la fel ca Xbox care a ajuns la a patra generație odată cu modelele Series X și Series S, sau ca PlayStation care au ajuns la a cincea generație odată cu PS5-ul (excluzând consolele portabile ale acestora). Așadar, se pare că și Steam Deck are șanse să ajungă la generația a patra, a cincea sau chiar mai sus. Totul depinde de cât de bine vor reuși cei de la Valve să păstreze aceste console ca fiind relevante. Iar dacă asta se va întâmpla, probabil le voi face copiilor mei cadou un Steam Deck 5.

Din fericire, noi aici la Zona am fost suficient de norocoși încât să punem mâna pe un Steam Deck, deci dacă vreți să vedeți părerea noastră despre acesta și cum ne-am jucat cu el, aveți aici review-ul de pe canalul nostru de YouTube.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button