MORE

Consola de jocuri mobila suprema: Game Boy Zero

Consolele de jocuri mobile sunt in momentul actual facute prapad de telefoanele mobile, mergand pana la punctul la care pana si Nintendo a inceput sa faca jocuri pentru telefoane. Dar pentru cei nostalgici, exista solutii precum Game Boy Zero.

Acest sistem de jocuri a fost realizat folosind o carcasa de Nintendo Game Boy, dar care contine hardware foarte diferit, un Raspberry Pi Zero. Acest sistem de calcul este capabil sa ruleze jocuri stocate pe un card SD, care este chiar integrat in sistemul de casete a lui Game Boy, care inca mai functioneaza. Desigur, modificat pentru a suporta carduri SD, dar tot functioneaza.

Game Boy Zero, dupa cum a fost numit de creatorul sau, este capabil sa ruleze un numar foarte mare de jocuri de pe platforme de mult apuse. Pentru ca sistemul sau de control este extins sa foloseasca patru butoane frontale si doua dorsale, pe langa butoanele directionale, este compatibil cu un numar mare de jocuri. Titluri de pe NES, SNES, Mega Drive, Arcade prin MAME, NeoGeo si multe altele. Toate, desigur, emulate si afisate pe un ecran care in nici un caz nu este de la Game Boy.

Daca vreti sa stiti cum sa faceti un astfel de dispozitiv, faceti o vizita pe pagina oficiala a creatorului sau pe sudomod.com.

[Popular Mechanics]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button