MORE

Congelatoare fara gheata?!

Astăzi există o nouă generație de congelatoare care reusesc sa-ti pastreze alimentele cat mai mult timp fara ca gheata acumulata sa-ti “invadeze”bucataria.

Tehnologiile SmartFrost sau LowFrost sunt o alternativă la congelatoarele clasice. Aceste sisteme folosesc conducte de evaporare incastrate in peretii congelatorului pentru a-l raci. Care sunt beneficiile acestor tehnologii? In primul rand incetinesc formarea de gheata. Decongelarea devine mai rapida si mai usoara. Modelele sunt extrem de silentioase, iar consumul lor de energie este limitată. Multe dintre aceste modele sunt disponibile în clasa A ++ și A +++.

Un nou tip de congelator este si cel care imprastie “frigul”. Ce inseamna aceasta? Procesul de îngheț folosește o ventilație permanentă pentru propulsarea aerului rece in mod uniform în tot aparatul. Această tehnologie inlatura aerul umed, prevenind formarea de gheață. Produsele nu sunt supuse nici variației termice și, astfel, se păstreaza la o temperatura optima. Această metodă permite o revenire rapidă la temperatura rece dupa inchiderea usii. Usile si sertarele se vor deschide și se vor închide mult mai usor, iar pungile nu se vor mai lipi intre ele.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button