GamingPC&ConsolesTech&IT

Conform unui tweet sters, se lucreaza la seria animata Diablo

Sincer, este destul de greu de imaginat ca Blizzard, pe langa numeroasele viitoare proiecte Diablo pe care le-a promis, mai include si un serial animat.Totusi acesta pare a fi cazul.

Andy Cosby, scriitorul unei viitoare serii animate Hellboy, a confirmat într-un tweet că este în discuții finale pentru scrierea și difuzarea unei noi serii pe Netflix bazata pe franciza Diablo.

Apoi a șters tweet-ul, ceea ce indică faptul că nu trebuia să confirme asta încă… dar internetul, fiind ceea ce e, mesajul a apucat sa fie prins intr-o captura foto si memorat.

Evident, nu există detalii suplimentare în acest moment, tinand cont ca oricum proiectul nu trebuia dezvaluit. Dar este o veste bună pentru oricine inca joacă Diablo III, sperând in acest timp ca franciza sa inainteze. Dorinta fanilor e pe cat se poate de justificata, deoarece jocul s-a lansat acum mai bine de 6 ani. Cine știe? S-ar putea totusi să existe mai multă speranta in ceea ce priveste urmatorul joc al seriei.

Diablo serial animat

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button