Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Conform unui tweet sters, se lucreaza la seria animata Diablo

/
/
/

Sincer, este destul de greu de imaginat ca Blizzard, pe langa numeroasele viitoare proiecte Diablo pe care le-a promis, mai include si un serial animat.Totusi acesta pare a fi cazul.

Andy Cosby, scriitorul unei viitoare serii animate Hellboy, a confirmat într-un tweet că este în discuții finale pentru scrierea și difuzarea unei noi serii pe Netflix bazata pe franciza Diablo.

Apoi a șters tweet-ul, ceea ce indică faptul că nu trebuia să confirme asta încă… dar internetul, fiind ceea ce e, mesajul a apucat sa fie prins intr-o captura foto si memorat.

Evident, nu există detalii suplimentare în acest moment, tinand cont ca oricum proiectul nu trebuia dezvaluit. Dar este o veste bună pentru oricine inca joacă Diablo III, sperând in acest timp ca franciza sa inainteze. Dorinta fanilor e pe cat se poate de justificata, deoarece jocul s-a lansat acum mai bine de 6 ani. Cine știe? S-ar putea totusi să existe mai multă speranta in ceea ce priveste urmatorul joc al seriei.

Diablo serial animat

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar