Telefoane

Conform Consumer Reports, iPhone X are cea mai bună cameră de smartphone

Consumer Reports a publicat astăzi o listă actualizată a categoriei „Best Smartphone Cameras”, reflectând cele mai recente telefoane lansate de Apple. Agenția de testare, care este uneori acuzată că este pe nedrept înclinată anti-Apple, susține acum că iPhone X și iPhone 8 Plus dețin cele două camere video cele mai bune.

Consumer Reports a afirmat că toate cele 10 telefoane pe care le-au testat s-au comportat bine în testele de calitate a imaginilor statice, care sunt proiectate să „evalueze rezoluția, distanța dinamică, precizia culorii și zgomotul vizual„. Drept rezultat, pe pozițiile de top au fost plasate iPhone X și iPhone 8 Plus. Mezinul seriei, iPhone 8, s-a clasat chiar după frații săi mai mari, iar cei trei au obținut în cele din urmă același calificativ „foarte bun”.

Galaxy S8, Galaxy S8 + și S8 Active s-au descurcat bine, însă au fost întrecuți de produsele Apple, în ciuda obținerii aceluiași calificativ de „foarte bun”.

Toate cele 10 telefoane din top s-au descurcat foarte bine în testele noastre de calitate a imaginii statice, care evaluează rezoluția, intervalul dinamic, precizia culorii și zgomotul vizual. Concurenții cei mai buni din această zonă au fost iPhone X și 8 Plus, care au întrecut la mustață pe fratele lor iPhone 8.

În ceea ce privește partea video, Consumer Reports a constatat că iPhone X și iPhone 8 sunt „excelente” pentru calitatea video, în timp ce iPhone 8 Plus s-a dovedit a fi „foarte bun”. Din păcate, Consumer Reports nu precizează din ce motiv iPhone 8 este mai bun decât iPhone 8 Plus.

De asemenea, în mod special, iPhone 7 și iPhone 6s Plus au primit ambele calificativul „foarte bun” pentru calitate video și foto, clasându-se pe locul 5 și respectiv pe locul 6. iPhone 7 Plus, clasat pe locul 9, a fost de asemenea evaluat ca fiind „foarte bun” pe partea video.

Iată mai jos lista completă:

Apple iPhone X
Apple iPhone 8
Apple iPhone 8 Plus
Samsung Galaxy S8+
Apple iPhone 7

Apple iPhone 6s Plus
Samsung Galaxy S8
sung Galaxy Note8

AppPhone 7 Plus
Samsung Galaxy S8 Active

Consumer Reports are un istoric durios în ceea ce privește pozițiile controversate pe care le-a adoptat față de produsele Apple de-a lungul timpului. Voi sunteți de acord cu rezultatele lor? Spuneți-vă părerea în comentarii!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button