Telefoane

Conform Consumer Reports, iPhone X are cea mai bună cameră de smartphone

Consumer Reports a publicat astăzi o listă actualizată a categoriei „Best Smartphone Cameras”, reflectând cele mai recente telefoane lansate de Apple. Agenția de testare, care este uneori acuzată că este pe nedrept înclinată anti-Apple, susține acum că iPhone X și iPhone 8 Plus dețin cele două camere video cele mai bune.

Consumer Reports a afirmat că toate cele 10 telefoane pe care le-au testat s-au comportat bine în testele de calitate a imaginilor statice, care sunt proiectate să „evalueze rezoluția, distanța dinamică, precizia culorii și zgomotul vizual„. Drept rezultat, pe pozițiile de top au fost plasate iPhone X și iPhone 8 Plus. Mezinul seriei, iPhone 8, s-a clasat chiar după frații săi mai mari, iar cei trei au obținut în cele din urmă același calificativ „foarte bun”.

Galaxy S8, Galaxy S8 + și S8 Active s-au descurcat bine, însă au fost întrecuți de produsele Apple, în ciuda obținerii aceluiași calificativ de „foarte bun”.

Toate cele 10 telefoane din top s-au descurcat foarte bine în testele noastre de calitate a imaginii statice, care evaluează rezoluția, intervalul dinamic, precizia culorii și zgomotul vizual. Concurenții cei mai buni din această zonă au fost iPhone X și 8 Plus, care au întrecut la mustață pe fratele lor iPhone 8.

În ceea ce privește partea video, Consumer Reports a constatat că iPhone X și iPhone 8 sunt „excelente” pentru calitatea video, în timp ce iPhone 8 Plus s-a dovedit a fi „foarte bun”. Din păcate, Consumer Reports nu precizează din ce motiv iPhone 8 este mai bun decât iPhone 8 Plus.

De asemenea, în mod special, iPhone 7 și iPhone 6s Plus au primit ambele calificativul „foarte bun” pentru calitate video și foto, clasându-se pe locul 5 și respectiv pe locul 6. iPhone 7 Plus, clasat pe locul 9, a fost de asemenea evaluat ca fiind „foarte bun” pe partea video.

Iată mai jos lista completă:

Apple iPhone X
Apple iPhone 8
Apple iPhone 8 Plus
Samsung Galaxy S8+
Apple iPhone 7

Apple iPhone 6s Plus
Samsung Galaxy S8
sung Galaxy Note8

AppPhone 7 Plus
Samsung Galaxy S8 Active

Consumer Reports are un istoric durios în ceea ce privește pozițiile controversate pe care le-a adoptat față de produsele Apple de-a lungul timpului. Voi sunteți de acord cu rezultatele lor? Spuneți-vă părerea în comentarii!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button