Telefoane

Conform analiștilor, următorul iPhone X Plus va costa 999 dolari

Se zvonește că Apple pregătește o întreagă gamă de modele noi de iPhone-uri care vor apărea mai târziu în acest an, extinzând noul design al lui iPhone X la o serie de dispozitive. Analistul RBC Capital, Amit Daryanani, a încercat să anticipeze prețurile pentru noile modele de iPhone din acest an.

În caz că nu sunteți la curent cu ultimele zvonuri, KGI, Bloomberg și alți experți din industrie au raportat că Apple are trei noi modele de iPhone pregătite pe tavă pentru acest an. În primul rând, o versiune actualizată a modelului de 5.8 inchi, care a fost introdus inițial anul trecut. Apple este, de asemenea, de așteptat să anunțe un nou „iPhone X Plus” de 6,5 inch cu un ecran OLED, precum și o variantă de 6,1 inch cu ecran LCD.

În timp ce aceste surse au oferit câteva detalii despre dispozitivele în sine, prețurile rămâne în continuare sub semnul întrebării. Analistul Amit Daryanani prezice că gama iPhone din 2018 a celor de la Apple va incepe de la pragul de 700 dolari pentru modelul LCD de 6,1 inch, în timp ce modelul OLED de 5,8 inch ar putea incepe la 899 dolari. În vârful gamei ar urma să se situeze iPhone X Plus, despre care Daryanani prezice că va porni de la pragul de preț de 999 dolari.

În esență, ceea ce prezice RBC este că Apple va modifica prețurile cu 100 de dolari. În prezent, iPhone X are un preț de 999 de dolari, astfel încât Daryanani prevede o reducere a prețului de 100 de dolari pentru a face loc pentru iPhone X Plus în vârful gamei, pornind de la 999 dolari.

În ceea ce privește modelul de 6,1 inch cu afișaj LCD, un punct de preț de 700-800 de dolari pare rezonabil, deoarece în prezent cam pe aici se încadrează iPhone 8 Plus, iar cele două modele vor fi probabil similare în ceea ce privește specificațiile.

Mai mult, unii analiști au exprimat îngrijorarea cu privire la prețurile Apple. Un raport de săptămâna trecută a spus că, pe măsură ce Apple își crește prețurile la iPhone, consumatorii devin din ce în ce mai puțin dispuși să cheltuiască mai mult pe smartphone-uri. Astfel, plasarea modelului iPhone X la pragul de 899 dolari și oferirea aceluiași design cu inserție pentru modelul cu ecran LCD la un preț chiar mai mic, ar putea atrage câțiva clienți potențiali.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button