TECH

Conexiunea 4G in UK este mai proasta decat in Estonia sau Peru

Conexiunea mobilă 4G „variază extrem” în Marea Britanie, care se situează în spatele Estoniei și Peru arată cele mai recente cifre.

Middlesbrough are cea mai buna conexiune 4G cu o disponibilitate de 83%, în timp ce Bournemouth este la celalalt capat al spectrului cu 68%. Disponibilitatea medie globală 4G în Marea Britanie este de 65%, ceea ce înseamnă că utilizatorii de telefonie mobilă pot accesa doar 4G aproape două treimi din timp. Aceasta se situează pe locul 54 în Marea Britanie, în spatele Estoniei și Peru, potrivit unui raport anterior publicat de OpenSignal în noiembrie.

Comparația a 20 dintre cele mai mari orașe din Marea Britanie a plasat Londra pe locul 16 pe masă, deasupra Nottingham, Cardiff, Southampton și Bournemouth.

„Telefonul nostru mobil este esențial pentru modul în care ne trăim viețile noastre și de aceea este atât de frustrant când nu putem accesa e-mailurile sau naviga pe Internet în deplasare”.

Directorul executiv al OpenSignal, Brendan Gill, a declarat: „Experiența privind datele mobile nu este aceeași în fiecare oraș pentru consumatorii britanici.

„Utilizatorii OpenSignal au găsit mai multe semnale de 4G în Middlesbrough decât în Manchester și conexiuni rapide 4G în Stoke decât în Londra”.

O purtătoare de cuvânt a Ofcom a declarat: „Suntem de acord că acoperirea mobilă trebuie să îmbunătățească și să înțeleagă importanța existenței unei legături de bandă mobilă fiabilă, oriunde locuiesc și muncesc.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Conexiunea 4G in UK este mai proasta decat in Estonia sau Peru - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button