Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Conducerea Ubisoft Montreal a fost amendată cu 1.2 milioane de dolari

/
/
/

Acum câteva săptămâni vă înștiințam că un număr de oameni de la conducerea Ubisoft Montreal erau investigați pentru posibile practici ilegale în ceea ce privește vânzarea acțiunilor.

Acuzații au fost audiați zilele trecute, iar decizia autorităților a fost cea de a-i amenda pe toți cei cinci implicați. Yannis Mallat, CEO al Ubisoft Montreal, a fost afectat cel mai mult de această decizie, fiind amendat cu suma de 700 de mii de euro. Ceilalți acuzați, membri au studioului din Montreal și directori ai companiei globale, vor trebui să plătească și ei amenzi care ajung în total la aproape 500 de mii de dolari.

Angajații Ubisoft continuă să își susțină nevinovăția. Că vânzarea acțiunilor a fost parte dintr-un proces normal și că nu a fost nici rea intenție de a le vinde fix înainte de anunțul amânării câtorva jocuri mari, lucru ce a dus la o scădere a valorii acelor acțiuni. Cei cinci vor face apel la această decizie, sperând să rezolve problema fără să plătească cei 1.2 milioane de euro.

[Eurogamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

4 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar