MORE

CONCURS ZONA: Castiga o carcasa cu sursa FSP CMT 210 Black 500W!

CONCURS ZONA: Castiga o carcasa cu sursa FSP CMT 210 Black 500W!

CONCURS ZONA: Doresti sa iti schimbi carcasa si sursa? Ai nevoie de o carcasa de gaming cu o sursa puternica pentru noul tau PC? Acum ai sansa sa castigi o carcasa cu cu sursa de 500W de la FSP! Mai jos gasiti conditiile de participare.

Da like la pagina de Facebook Zona si FSP Romania, un share la acest concurs si un comentariu cu #zonait. Castigatorul va fi anuntat pe 2 Octombrie si este rugat sa isi revendice premiul in 48 de ore. In caz contrar, se va realiza o alta extragere. Mult succes!

Castigarorul este afisat pe pagina de Facebook! 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

142 comentarii

    1. Cred ca e țeapa i-am intrebat si in privat unde au postat castigatorul. Urat din partea lor, chiar ii credeam seriosi. Luativa like-urile inapoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button