MORE

CONCURS ZONA: Castiga o camera de supraveghere inteligenta Netgear Arlo Q!

CONCURS ZONA: Castiga o camera de supraveghere inteligenta Netgear Arlo Q!

CONCURS ZONA: Pentru ca vacanta se apropie, casa trebuie sa ramana supravegheata! Cu Netgear Arlo Q nu trebuie sa iti mai faci griji!

Castiga o camera de supraveghere inteligenta Netgear Arlo Q.  Apreciem un like la pagina de facebook Zona, un share la acest concurs si un comment cu #zonait si un like la pagina Netgear. Castigatorul va fi anuntat pe 6 Iulie si este rugat sa isi revendice premiul in 48 de ore. In caz contrar, se va realiza o alta extragere. De asemenea puteti citi un review la Arlo Q aici. Mult succes!

 

CASTIGATORUL CONCURSULUI ESTE Giorgian Ionut!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button