MORE

CONCURS ZONA: Castiga o camera de supraveghere inteligenta Netgear Arlo Q!

CONCURS ZONA: Castiga o camera de supraveghere inteligenta Netgear Arlo Q!

CONCURS ZONA: Pentru ca vacanta se apropie, casa trebuie sa ramana supravegheata! Cu Netgear Arlo Q nu trebuie sa iti mai faci griji!

Castiga o camera de supraveghere inteligenta Netgear Arlo Q.  Apreciem un like la pagina de facebook Zona, un share la acest concurs si un comment cu #zonait si un like la pagina Netgear. Castigatorul va fi anuntat pe 6 Iulie si este rugat sa isi revendice premiul in 48 de ore. In caz contrar, se va realiza o alta extragere. De asemenea puteti citi un review la Arlo Q aici. Mult succes!

 

CASTIGATORUL CONCURSULUI ESTE Giorgian Ionut!

Articole asemanatoare

122 comentarii

  1. #zonait Stocarea datelor se face doar pe Cloud sau are si un spatiu propriu de stocare_ Din specificatii nu prea reiese clar, daca da, sau nu!

  2. Buna seara !
    In caz ca mai era nevoie, va rog si eu foarte mult sa precizati (in pag. asta din site-ul dvs.) cine anume este cistigatorul acestei camere video de supraveghere NetGear, in caz ca pina acum ati facut tragerea la sorti !
    La fel de mult va mai rog, desi poate nu mai era nevoie, sa precizati in sectiunea acestor concursuri si mai ales in emisiunea tv „Zona IT”, daca intr-adevar dvs. acceptati raspunsurile la concurs NUMAI prin Facebook, ci NU si prin e-mail !
    Multumesc si eu pt. orice raspuns sincer si „prompt” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button