MORE

CONCURS ZONA: Castiga o camera de supraveghere inteligenta Netgear Arlo Q!

CONCURS ZONA: Castiga o camera de supraveghere inteligenta Netgear Arlo Q!

CONCURS ZONA: Pentru ca vacanta se apropie, casa trebuie sa ramana supravegheata! Cu Netgear Arlo Q nu trebuie sa iti mai faci griji!

Castiga o camera de supraveghere inteligenta Netgear Arlo Q.  Apreciem un like la pagina de facebook Zona, un share la acest concurs si un comment cu #zonait si un like la pagina Netgear. Castigatorul va fi anuntat pe 6 Iulie si este rugat sa isi revendice premiul in 48 de ore. In caz contrar, se va realiza o alta extragere. De asemenea puteti citi un review la Arlo Q aici. Mult succes!

 

CASTIGATORUL CONCURSULUI ESTE Giorgian Ionut!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

122 comentarii

  1. #zonait Stocarea datelor se face doar pe Cloud sau are si un spatiu propriu de stocare_ Din specificatii nu prea reiese clar, daca da, sau nu!

  2. Buna seara !
    In caz ca mai era nevoie, va rog si eu foarte mult sa precizati (in pag. asta din site-ul dvs.) cine anume este cistigatorul acestei camere video de supraveghere NetGear, in caz ca pina acum ati facut tragerea la sorti !
    La fel de mult va mai rog, desi poate nu mai era nevoie, sa precizati in sectiunea acestor concursuri si mai ales in emisiunea tv „Zona IT”, daca intr-adevar dvs. acceptati raspunsurile la concurs NUMAI prin Facebook, ci NU si prin e-mail !
    Multumesc si eu pt. orice raspuns sincer si „prompt” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button