CommunityTelefoane
Trending

[Concurs Încheiat] Fiesta reducerilor Xiaomi la Mi Fan Festival 2021 si un Mi-STERY Box pentru voi!

Xiaomi Mi Fan Festival este în plină desfășurare, însă despre eveniment am mai vorbit și într-un articol dedicat. „Dar ce facem iarăși aici?” vă întrebați: păi facem cadouri, iar alături de producătorul de telefoane vă oferim șansa de a câștiga un Mi-Stery Box care conține un telefon Redmi Note 10 Pro în ediție limitată Mi Fan Festival, un ceas Mi Watch Lite Navy Blue și căștile Mi True Wireless Earbuds 2. Toate acestea vor ajunge la unul dintre cititorii noștri norocoși. Și știu că ardeți ne răbdare să vă testați norocul, dar haideți să va zic câteva cuvinte despre telefon înainte de a începe.

Ediția specială Xiaomi Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festival

Xiaomi a lansat o variantă limitată a noului telefon pentru a sărbători alături de fanii Mi această ocazie. Ce-l face special se observă încă de pe cutie, care vine cu un design cu astronauți care plutesc prin spațiul infinit. Asta reprezintă modul în care fanii Mi explorează toate posibilitățile, alături de producător. Dar nu numai ambalajul este special, ci și telefonul care vine în varianta de culoare Gradient Bronze, iar pe spate are imprimată pictograma exclusivă Mi Fan Festival 2021.

Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festival este disponibil în oferta Mi-Home.ro, iar în perioada festivalului, toți cei care cumpără telefonul vor primi un discount de 100 de lei. Iar aceasta nu este singura ofertă pe care Xiaomi o pune la dispoziția clienților, astfel merită să aruncați o privire pe site-ul oficial.

Cum te înscrii în concurs?

  • Răspunde în secțiunea de comentarii la următoarea întrebare: „Tu ce produse Xiaomi ai acasă și ce părere ai despre ele?
  • Înscrie-te pe Gleam.io cu același nume și adresă de mail cu care te-ai logat pentru a comenta pe site.
  • Verifică-ți mail-ul pe data de 6 Mai 2021 pentru a vedea dacă ești câștigător!

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button