MORE

Concurs HyperX DreamHack Masters Bucharest 2014 – 31 Octombrie – 2 Noiembrie

HyperX impreuna cu Zon@ IT va ofera sansa sa castigati una dintre cele 10 invitatii pentru DreamHack Masters Bucharest 2014, care se desfasoara in perioada 31 Octombrie – 2 Noiembrie. Invitatiile sunt valabile pe toata perioada evenimentului.

De asemenea, HyperX se va afla la DreamHack Masters Bucharest 2014, unde va face demonstratii de overclocking si va organiza concursuri de League of Legends 1 vs. 1, la care puteti castiga SSD-uri, placi de baza, procesoare sau casti. Chiar si cei care nu participa la concursul de Lol, au sansa de a castiga produse precum memorii RAM, SSD-uri, casti sau mouse pad-uri la concursurile desfasurate la stand. Am testat si noi un set de memorii RAM DDR4 HyperX din seria Predator si am ramas impresionati, review pe care il puteti citi AICI. Va asteptam cu drag la DreamHack! Vom fi si noi acolo incepand cu 31 Octombrie.

Reguli pentru participarea la concurs:

* Concursul se desfasoara in perioada 28 Octombrie 2014 – 30 Octombrie 2014 (ora 12:00), castigatorii urmand sa fie anuntati in data de 30 Octombrie 2014.

* Fiecare participant se poate inscrie o singura data in concurs!

* Pentru a participa la concurs trebuie sa numiti un produs din portofoliul celor de la HyperX, completand spatiile din chestionarul pentru inscriere.

* Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti folosind Random.org.

* Orice incalcare a regulilor duce automat la eliminarea din concurs.

Astazi s-a incheiat concursul organizat impreuna cu compania HyperX, la care am pus la bataie 5 invitatii la DreamHack Masters Bucharest 2014. In urma extragerii realizate pe random.org, castigatorii sunt urmatorii:

-Constantin Roza 
-Alin
-Stanculea Ionut
-Moruz Dragos
-Claudia Brezovan
-Neculai andrei
-Dimofte George
-Dumitru Gabriel
-Adi Salcu
-Popa Radu-Marian

Va multumim tuturor pentru participare! Castigatorii sunt rugati sa verifice casuta de email (inclusiv in Spam).

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button