MORE

Concurs #Familia Lenovo: Avem un castigator!

In urma extragerii pe care o puteti vedea in clipul continut in acest post, castigatorul concursului #Familia Lenovo, si implicit a doua tablete Lenovo S5000, este Panica Bogdan! Bogdane, te rugam sa ne furnizezi datele de contact si identificare in sectiunea de comentarii a postului cu extragerea de pe canalul https://www.youtube.com/user/LenovoRomania. Acestea

nu vor fi facute publice si vor fi sterse imediat dupa trimiterea premiului! Va multumim tuturor pentru participare, si va asteptam la urmatorul concurs!

Gasiti mai jos continutul concursului:

„Va invitam la concurs! 15 Mai este ziua internationala a familiei, iar 17 Mai ziua internationala a comunicatiilor. Asa ca le vom lega: iti vom face familia sa comunice!

Poti castiga nu una, ci doua tablete Lenovo S5000, una pentru tine si una pentru cineva drag tie! Pentru a participa la concurs, atat tu, cat si persoana apropiata trebuie sa fiti abonati ai canalului de Youtube LenovoRomania si sa ne spuneti in sectiunea de comentarii a acestui clip trei produse care va plac din familia Lenovo, prezentate pe acest canal, iar postul vostru trebuie sa contina #FamiliaLenovo. Pe 1 Iunie, de ziua copilului, vom anunta castigatorii in urma unei extrageri realizate pe random.org. Va dorim tuturor succes!”


Articole asemanatoare

Back to top button