MORE

Concurs Asrock DreamHack Masters Bucharest 2014 – 31 Octombrie – 2 Noiembrie

AsRock impreuna cu Zon@ IT va ofera sansa sa castigati una dintre cele 5 invitatii pentru DreamHack Masters Bucharest 2014, care se desfasoara in perioada 31 Octombrie – 2 Noiembrie. Invitatiile sunt valabile pe toata perioada desfasurarii evenimentului.

Reguli pentru participarea la concurs:

* Concursul se desfasoara in perioada 21 Octombrie 2014 – 29 Octombrie 2014, castigatorul urmand sa fie anuntat in data de 30 Octombrie 2014.

* Un participant se poate inscrie o singura data la concurs.

* Pentru a participa la concurs trebuie sa raspundeti corect la intrebarea „Cine este producatorul placii de baza Fatal1ty X99X Killer?”, completand spatiile din chestionarul pentru inscriere.

* Cine nu a raspuns corect la intrebare, nu va fi inscris in concurs.

* Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti folosind Random.org.

* Orice incalcare a regulilor duce automat la eliminarea din concurs.

Astazi s-a incheiat concursul organizat impreuna cu compania AsRock, la care am pus la bataie 5 invitatii la DreamHack Masters Bucharest 2014. In urma extragerii realizate pe random.org, castigatorii sunt urmatorii:

-Andrei Chitu
-Carnu Alexandru
-Florin Samoila
-Grigore Dan Andrei
-Silviu Maxim

Va multumim tuturor pentru participare! Castigatorii sunt rugati sa verifice casuta de email (inclusiv in Spam).

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button