MORE

Concedierile continua la Intel

Compania Intel continua planul sau de a concedia 12 mii de angajati, din cea mai recenta runda de disponibilizari facand parte departamentele de vanzari si marketing regionale din intreaga lume.

Pana acum, Intel avea in fiecare regiune importanta o divizie care sa se ocupe de vanzarea si promovarea produselor sale, lucru ce se va schimba in viitor. Compania anunta ca restructurarea cea mai recenta va avea drept consecinta inchiderea acestor centre regionale.

Asta inseamna ca alte companii care se folosesc de hardware Intel pentru produsele lor, cum ar fi producatorii din China ca Lenovo sau cei din Taiwan ca Acer, vor trebui sa ia acum legatura direct cu echipa de vanzari din California. Compania promite ca asta va duce la servicii mai specializate.

Intel nu a specificat cati oameni sunt afectati de aceasta runda de concedieri, asa ca aceasta s-ar putea sa nu fie tocmai ultima. In ultimele luni compania si-a redus destul de mult forta de munca, intr-un efort de-a mentine o anumita cota de profitabilitate, dupa esecul anumitor afaceri din trecut.

[The Register]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button