MORE

Concedieri masive la Microsoft pana pe data de 22 iulie

Un val de concedieri masive la Microsoft sunt planuite pana pe data de 22 iulie. Acesta este cel mai discutat subiect in intreaga industrie IT in acest moment.

Indicatorii actiunilor Microsoft, duc la concluzii care indeamna analistii sa creada ca ca vor avea loc concedieri de pana la 10 – 12% din angajatii companiei, asta traducandu-se intr-o forta de munca de 12.000 de oameni. Aceast val de concedieri masive la Microsoft nu sunt datorate inabilitatii de a vinde produse sau „succesului” companiei, ci dimpotriva, aceasta actiune este direct legata de achizitia Nokia, fiind vazuta de foarte multi ca o restructurare a companiei. Practic Microsoft taie foarte multe dintre ramurile Nokia de care nu mai are nevoie, sau detine deja acele departamente, precum Marketing, Software Testing sau Dezvoltare. In aceste momente multi angajati Microsoft si fosti angajati Nokia si-au primit deja celebrul „pink slip”, unii dintre acestia chiar si din alte ramuri ale companiei, precum Xbox sau Microsoft Studios. Asta nu inseamna ca nu exista oportunitati pe piata americana, si multi fosti angajati si-au spus pasul pe Twitter, unii mai in serios, altii mai in gluma.

Totusi, angajatii nu se pot plange de faptul ca restructurarea ar fi fost neanuntata, Microsoft notificand intreg staff-ul de faptul ca dupa achiztia Nokia se va face o serie de concedieri.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button