PC&Consoles

Concedieri la Io Interactive

Studioul care a creat seria Hitman nu o duce prea bine în acest moment. Io Interactive anunță un val de concedieri care este necesar pentru a putea rămâne în funcțiune.

Această decizie vine ca o consecință a faptului că Square Enix și-a retras suportul financiar, eliminând Io Interactive din structura sa internă. Square Enix a fost proprietarul studioului încă de la achiziția fostului Eidos, care la rândul său deținea Io Interactive din anul 2003.

Viitorul companiei este cam neclar în acest moment. Umbla veste neconfirmată, după anunțul separării celor două entități, că drepturile pentru seria Hitman ar rămâne la Io Interactive, dar deocamdată vestea nu a fost confirmată. Fără forța de muncă pe care o avea până acum, chiar dacă Io Interactive va păstra drepturile pentru Hitman, dezvoltarea unui sezon al doilea pentru jocul contemporan ar putea prezenta ceva probleme.

Oamenii care au fost disponibilizați în acest fel au fost încurajați de studiouri ca Paradox Interactive și Remedy să le facă o vizită, în speranța că își vor găsi un loc de muncă.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button