GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Conan Unconquered poate fi jucat gratuit chiar acum

Aveți un week-end să aflați secretul oțelului

Ce este mai bun în viață? Dacă ar fi să îl întrebați pe un anume barbar, n-ar fi să jucați un RTS în week-end. Dar dacă nu îi împărțiți părerea, atunci vă puteți bucura de Conan Unconquered, gratis, pentru următoarele zile.

Funcom anunță că a integrat un nou update în joc, ce adaugă o varietate de chestii noi, așa că pentru a sărbători Conan Unconquered are parte de un week-end gratuit. Mai are parte și de o reducere permanentă de preț la 20 de euro, și una temporară la 14 euro. Aveți la dispoziție până luni să îl butonați de zor, progresul vostru fiind păstrat în cazul în care veți cumpăra varianta completă.

Dacă nu ați avut până acum ocazia să îl vedeți la față, voi încerca să vă ofer o descriere a sa. Imaginați-vă a treia misiune din Starcraft. Aia la care îți aperi baza de val după val de zerg. Eh, imaginați-vă asta extinsă la un joc întreg, cu elemente de PvE, eroi, extinderea bazei, ceva influențe din filmul 300, utilizarea terenului pentru a crea puncte de sugrumare, management de resurse destul de intens, și valuri peste valuri de inamici diverși. Nu este un tower defense, dar ai turnuri pe ici și colo. Și giganți de bronz.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button