GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Conan Unconquered a fost anunțat, un nou RTS de la Petroglyph

Studioul Petroglyph este foarte ocupat în ultima perioadă. Nu doar că lucrează la variante reconstruite ale primelor două jocuri Command and Conquer, dar acum trebuie să răspundă și la eterna întrebare: „Ce este mai bun în viață?”.

Răspunsul îl veți afla în Conan Unconquered, un nou joc de strategie realizat de Petroglyph și publicat de Funcom, compania care are de ani buni drepturile pentru adaptările seriei de cărți și tot încearcă să o folosească pe cât de bine poate. După două MMO-uri a venit timpul și pentru un joc de strategie.

Unul la care veți controla forțele lui Conan, în lupta sa împotriva hoardelor din pustietatea Hyboriană. Nu va fi tocmai un RTS în același sens ca Starcraft, ci mai mult unul de ordin defensiv, așa că în genul misiunii a treia din Starcraft.

Obiectivul principal este cel de a clădi o fortăreață care poate rezista în fața invaziei constante a inamicilor. Pentru a face asta va trebui să amplasați atât clădiri defensive și să puneți la punct o armată demnă de Conan în sine. Una compusă din luptători bravi, coloși care pot zdrobi sub picioarele lor oștiri întregi, plus ocazionalul erou. Conan va fi și el un personaj controlabil.

Conan Unconquered nu va fi tocmai un RTS competitiv, ci mai mult unul gândit pentru a fi jucat la relaxare, ceva evidențiat de faptul că poți construi clădiri chiar și când jocul este pus pe pauză, pentru a nu îți fi luată atenția de la luptă. Jocul va fi disponibil spre vara lui 2019.

[PC Gamer]

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button