MORE

Conan revine!

Cu un nou film Conan pe drum, care il va avea iarasi pe Arnold Schwarzenegger in rolul principal, ar cam fi un moment propice pentru anuntarea dezvoltarii catorva jocuri noi despre acest erou de legenda. Nu de alta, dar au mai si trecut aproape 7 ani de la ultimul joc din franciza.

Ca urmare, Conan Properties (entitatea care se ocupa de licentierea drepturilor pentru lucrarile lui Robert E. Howard) si Funcom anunta un parteneriat pentru realizarea nu a unui singur joc, ci a trei titluri noi amplasate in Hyboria.

Primul din aceste jocuri va fi dezvaluit chiar luna viitoare, dar momentan singura informatie concreta pe care o pot oferi despre noul proiect Conan este ca jocul nu are vreo exclusivitate de platforme, fiind destinat PC-ului si consolelor.

In cazul in care va intrebati de ce jocul este realizat de catre Funcom, o companie de dimensiune relativ modesta, chiar foarte modesta dupa problemele financiare din ultimii ani, ar fi bine sa va amintiti de Age of Conan.

Funcom a realizat acel joc de acum 7 ani, un MMO amplasat in Hyboria, unde Conan domnea ca rege si ocazional iti dadea ordine. Jocul inca mai este in functiune si s-a bucurat de ceva succes initial, dar in scurt timp a picat in anonimatul spre care se indreapta si The Elder Scrolls Online.

[PCInvasion]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close