MORE

Conan revine cu Exiles!

Promisiunea mai multor jocuri Conan a fost implinita, sau cel putin va fi in curand. Studioul Funcom anunta Conan Exiles, un nou joc bazat pe universul lui Robert E. Howard.

Spre deosebire de toate titlurile anterioare facute de Funcom, Conan Exiles nu va fi lansat tocmai intreg, ci pe Steam Early Access in aceasta vara. Insa intentia este cea de a-l termina tot anul acesta si de a-l lansa intr-o varainta completa pe PC si console la toamna.

Conan Exiles este un joc la care vei avea posiblitatea de-a cutreiera un tinut salbatic, ocupandu-te cu agricultura, vanat, adunarea de resurse si construirea de locuri in care sa poti trai. Apoi, intervine si partea la care trebuie sa te lupti impotriva celorlalti jucatori si a monstrilor din tinut… sau cel putin a hipopotamilor.

Conan Exiles

Poate suna de parca Funcom ar intra cam tarziu pe segmentul de open-world MMO survival PVP game… sau cum s-ar numi fiecare lucru lansat dupa DayZ, dar cel putin o fac folosind o proprietate cunoscuta pentru lumea sa barbarica.

Conan Exiles este momentan in stadiul pre-Alpha si pare de parca ar fi construit pe o varianta refacut a lui Dreamworld Engine, acelasi motor folosit pentru Age of Conan si The Secret World.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button