PC&Consoles

Conan Exiles are acum o dată oficială de lansare

Conan Exiles, MMO-ul de supraviețuire produs de Funcom, este în Early Access de aproape un an. Jocul a făcut un mare pas spre lansare de curând, Funcom anunțând că va ieși din această fază pe 8 mai 2018.

Joel Bylos, director de creație, a declarat:

Early Access și Game Preview au fost un instrument absolut neprețuit pentru noi în dezvoltarea lui Conan Exiles. Având ocazia să obținem feedback direct de la jucători, ne-a permis să ne concentrăm eforturile asupra îmbunătățirilor, corecțiilor de erori și a conținutului nou. Mai avem încă câteva luni și în niciun caz nu am terminat de eliminat bug-uri și adus îmbunătățiri. Lucrăm din greu pentru conținut nou și noi mecanisme de gameplay – inclusiv noile biomuri de junglă și vulcanice!

De asemenea, lansarea completă a jocului va determina o creștere a prețului, de la 30 de dolari cât costă acum, până la 40 de dolari, sau cu 10 dolari mai mult decât pe console. Precomanda vă va aduce și Armura regală a lui Conan, „armura regală pe care o poartă Conan când devine rege al Aquiloniei”.

O ediție fizică „Day One” va fi de asemenea disponibilă, care va include o hartă tipărită a Ținuturilor Exilate și sabia atlanteană a lui Conan. O ediție de colecție de proporții va fi și ea disponibilă, care va avea o figurină înaltă de 15 centimetri, o carte de benzi desenate creată de Dark Horse, un artbook și alte bonusuri. Detalii în link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button