PC&Consoles

Conan Exiles are acum o dată oficială de lansare

Conan Exiles, MMO-ul de supraviețuire produs de Funcom, este în Early Access de aproape un an. Jocul a făcut un mare pas spre lansare de curând, Funcom anunțând că va ieși din această fază pe 8 mai 2018.

Joel Bylos, director de creație, a declarat:

Early Access și Game Preview au fost un instrument absolut neprețuit pentru noi în dezvoltarea lui Conan Exiles. Având ocazia să obținem feedback direct de la jucători, ne-a permis să ne concentrăm eforturile asupra îmbunătățirilor, corecțiilor de erori și a conținutului nou. Mai avem încă câteva luni și în niciun caz nu am terminat de eliminat bug-uri și adus îmbunătățiri. Lucrăm din greu pentru conținut nou și noi mecanisme de gameplay – inclusiv noile biomuri de junglă și vulcanice!

De asemenea, lansarea completă a jocului va determina o creștere a prețului, de la 30 de dolari cât costă acum, până la 40 de dolari, sau cu 10 dolari mai mult decât pe console. Precomanda vă va aduce și Armura regală a lui Conan, „armura regală pe care o poartă Conan când devine rege al Aquiloniei”.

O ediție fizică „Day One” va fi de asemenea disponibilă, care va include o hartă tipărită a Ținuturilor Exilate și sabia atlanteană a lui Conan. O ediție de colecție de proporții va fi și ea disponibilă, care va avea o figurină înaltă de 15 centimetri, o carte de benzi desenate creată de Dark Horse, un artbook și alte bonusuri. Detalii în link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button