PC&Consoles

Comunitatea toxică a lui Overwatch îngreunează dezvoltarea

Overwatch este un joc amuzant, colorat, fericit și aparent cu o comunitate suficient de toxică încât să îngreuneze dezvoltarea jocului.

În cel mai recent clip lansat de Blizzard despre starea dezvoltării jocului, Jeff Kaplan (directorul proiectului) a făcut un apel la comunitatea jocului, rugând jucătorii să nu mai fie la fel de răutăcioși unul cu altul. Nu doar pentru că astfel jocul ar deveni ceva mai plăcut pentru toată lumea, dar și pentru că toxicitatea face dezvoltarea jocului mai grea.

Mai exact, echipa care lucrează la joc a petrecut atât de mult timp încercând să facă unelte de raportare a jucătorilor toxici încât au trebuit să amâne implementarea de funcții și conținut nou în Overwatch. Unelte care au fost deja folosite pentru a disciplina mai bine de 480 de mii de jucători. Iar efortul se va extinde până ce experiența de joc este una liniștită și plăcută pentru toți cei care chiar au venit să se distreze, nu să înjure și să își bată joc de ceilalți.

Cu această dezvăluire, n-ai cum să nu te întrebi cum de jocuri precum League of Legends sau Counter-Strike mai au măcar servere funcționale.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button