PC&Consoles

Comunitatea seriei GTA este foarte supărată

Dacă ați ratat toată drama de săptămâna trecut, voi încerca să vă aduc la curent pe frontul GTA.

Imaginile de mai jos arată fără vreo urmă de îndoială faptul că o parte din comunitatea seriei Grand Theft Auto este foarte nemulțumită de acțiunile recente ale companiei Take Two Interactive. Săptămâna trecută a ieșit la iveală că OpenIV, unealta gratuită de modificare a jocurilor construite pe motorul Rage, a fost interzisă de companie. Rezultatul a fost ce puteți vedea foarte clar din recenziile pe care le au acum ultimele două jocuri GTA de pe Steam:

Evident, explicația celor de la Take Two, cum nu intenționau să interzică actul de-a modifica jocul de singleplayer, ci doar să tempereze exploit-urile de multiplayer, n-au mers prea bine. Desigur, concomitent cu acest anunț a venit și un nou val de ban-uri și resetări de cont, de data aceasta pentru cei care foloseau o unealtă de trișare ce până acum a fost nedetectată. Așa că o parte din cei supărați ar putea fi și din tabăra a doua.

Compania încă nu a adresat nemulțumirile comunității, iar din punct de vedere matematic nu prea are motiv să o facă. Deși numărul de recenzii negative pentru GTA 5 se apropie de 40 de mii pe Steam, trebuie să vă amintiți de un lucru esențial. Jocul s-a vândut în mai bine de 80 de milioane de exemplare. așa că recenziile negative vin de la nici măcar 0.1% din cei care dețin GTA 5.

Nu de alta, dar dacă această comunitate chiar putea exercita presiune asupra celor de la Take Two, i-ar fi convins într-un fel să repare economia jocului, ce te obligă să trișezi. Prețurile pentru noutățile aduse de ultimele update-uri nu prea reflectă eficiența metodelor de-a obține bani, în mod cinstit, în joc.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button