Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Comunitatea seriei GTA este foarte supărată

/
/
/

Dacă ați ratat toată drama de săptămâna trecut, voi încerca să vă aduc la curent pe frontul GTA.

Imaginile de mai jos arată fără vreo urmă de îndoială faptul că o parte din comunitatea seriei Grand Theft Auto este foarte nemulțumită de acțiunile recente ale companiei Take Two Interactive. Săptămâna trecută a ieșit la iveală că OpenIV, unealta gratuită de modificare a jocurilor construite pe motorul Rage, a fost interzisă de companie. Rezultatul a fost ce puteți vedea foarte clar din recenziile pe care le au acum ultimele două jocuri GTA de pe Steam:

Evident, explicația celor de la Take Two, cum nu intenționau să interzică actul de-a modifica jocul de singleplayer, ci doar să tempereze exploit-urile de multiplayer, n-au mers prea bine. Desigur, concomitent cu acest anunț a venit și un nou val de ban-uri și resetări de cont, de data aceasta pentru cei care foloseau o unealtă de trișare ce până acum a fost nedetectată. Așa că o parte din cei supărați ar putea fi și din tabăra a doua.

Compania încă nu a adresat nemulțumirile comunității, iar din punct de vedere matematic nu prea are motiv să o facă. Deși numărul de recenzii negative pentru GTA 5 se apropie de 40 de mii pe Steam, trebuie să vă amintiți de un lucru esențial. Jocul s-a vândut în mai bine de 80 de milioane de exemplare. așa că recenziile negative vin de la nici măcar 0.1% din cei care dețin GTA 5.

Nu de alta, dar dacă această comunitate chiar putea exercita presiune asupra celor de la Take Two, i-ar fi convins într-un fel să repare economia jocului, ce te obligă să trișezi. Prețurile pentru noutățile aduse de ultimele update-uri nu prea reflectă eficiența metodelor de-a obține bani, în mod cinstit, în joc.

[DSO Gaming]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar