PC&Consoles

Comunitatea lui The Division se revolta

The Division nu are un noroc prea mare in ultima vreme. Diverse bug-uri au inceput sa fie descoperite in joc, unele dintre ele permitand obtinerea de loot puternic intr-un timp foarte rapid, iar altele submineaza necesitatea de-a avea loot mai puternic sub orice forma.

Cel mai nou bug implica folosirea folosirea unui perk numit Competitiv, iar apoi schimbarea rapida intre arme. Asta rezulta intr-un bonus de damage sesizabil pentru arme, suficient cat sa invalideze necesitatea de-a gasi loot mai bun. De asemenea, inarmat cu asa ceva poti face ravagii in misiuni si in Dark Zones, jocul ducand lipsa de un perk similar pentru armuri care poate fi exploatat pentru protectie mai buna.

Comunitatea jocului este in acest moment destul de revoltata, deoarece acest bug inca persista si continua sa strice experienta  a cam tuturor. Nici macar nu este ceva care poate fi pus pe seama hacker-ilor, deoarece este un element usor de exploatat fara nici un fel de unealta exterioara, si ca urmare Ubisoft nu prea are prea multe optiuni pentru a-i pedepsi pe cei care au facut abuz de acest bug. Mai ales pentru ca cei care initial nu aveau intentia de a se folosi de el tot l-au folosit fiindca fiecare alta persoana deja il folosea.

Se astepta ca Ubisoft sa ofere o solutie pentru aceasta problema in curand. Desigur, se asteapta ca Ubisoft sa ofere o solutie pentru trisorii din Rainbow Six Siege din 2015 si The Crew inca din 2014.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button