PC&Consoles

Comunistii vor ca acest joc sa fie interzis pe Steam

Se mai intampla din cand in cand sa apara un joc pe Steam a carui interzicere este ceruta de un segment din public. Asta s-a intamplat cu Hatred acum ceva vreme, iar istoria se repeta in cazul unui nou titlu, Soviet City. Dar nu o sa va vina sa credeti cine ii cere interzicerea. Comunistii!

Jocul Soviet City, produs de un studiou din Polonia, are in acest moment forumul sau oficial de pe Steam plin cu tot soiul de cereri ca acesta sa nu fie cumparat sau chiar dat jos de pe Steam, venite de la oameni care sustin ca sunt comunisti si de la rusi.

Acestia sunt nemultumiti de faptul ca Soviet City prezinta comunismul intr-o lumina proasta, acuzand producatorii ca ar fi nationalisti, nazisti si toate cele asociate, sustinand ca nimic sovietic nu a fost vreodata rau si nu trebuie prezentat intr-o astfel de lumina intr-un joc. Desigur, jocul poate ca mai exagereaza anumite aspecte, asa cum au facut si cele din seria Tropico, dar fundamental tot nu prea se poate apropia de realitate.

Soviet City inca este pe Early Access, mai avand destul de mult timp pana cand va fi gata. Va puteti gandi la el ca la un fel de combinatie intre un joc in stilul lui SimCity si un Rogue-Like.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button