MORE

Comunistii chinezi au dat unda verde consolelor PS4 si Vita

Chinezii au dat, in sfarsit, unda verde comercializarii consolelor PS4 si Vita in tara lor, incepand din 11 ianuarie. Regimul comunist si-a cerut chiar scuze pentru aceasta intarziere.

Consolele, care vor fi in variantele alb si negru, vor costa 2.899 si, respectiv, 1.299 de yuani, adica aproximativ 470 si, respectiv, 210 dolari, cu mult mai putin fata de Xbox One, care a ajuns in China in urma cu trei luni si care are un pret de vanzare de 3.699 de yuani (600 de dolari, varianta fara Kinect). Se pare ca Sony incearca sa profite de volumul de vanzari scazut pentru Xbox One si incearca sa imbunatateasca experienta gamer-ilor din aceasta tara, oferindu-le doua console mai ieftine.

Sony le-a pregatit chinezilor o serie de titluri exclusive pentru PS4 si Vita, jocuri care vor fi „in conformitate cu politica Guvernului” de la Beijing, scrie engadget.com. In conditiile in care au tot existat speculatii cu privire la faptul ca unele titluri ar putea fi cenzurate sau chiar respinse de comunisti, Beijingul a aprobat, intr-o prima faza, doua jocuri – Final Fantasy X si Lehman Legend. Sony colaboreaza cu o companie chineza numita OPCD cu ajutorul careia va incerca sa introduca, in aceasta tara, si alte dispozitive PlayStation. In plus, chinezii vor avea in curand parte de o versiune limitata de PS4 si Vita, denumita „Dragon Edition”, pe carcasele celor doua console urmand sa fie desenat un dragon „involburat”.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close