Tech&ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

Computex întârzie câteva luni

Dar nu este anulat

La începutul verii, de câteva decenii, are loc un eveniment numit Computex în Taipei, la care vin cam toți producătorii de hardware din lume. Dar din pricina situației planetare curente, nu vom avea parte de un astfel de eveniment la vară.

Organizatorii anunță că ediția de anul acesta a Computex va întârzia pentru câteva luni, urmând să aibă loc pe 28 septembrie, când poate că nu vom mai avea probleme cu un anume virus. Dar chiar și atunci, evenimentul va fi ceva mai mic față de varianta sa normală, ținând doar trei zile și concentrându-se pe 5G, gaming, soluții smart și start-up-uri.

Față de multe alte evenimente similare, Computex are ceva experiență când vine vorba de evitarea pandemiilor. În anul 2003 a fost amânat din cauza răspândirii virusului SARS, desfășurându-se tot în luna septembrie.

Computex este în general locul unde vin companii precum Intel și AMD să își prezinte cele mai noi tehnologii și chiar să lanseze produse efective. Anul acesta am putea vedea acolo Rocket Lake, Zen 3, RDNA 2, poate și ceva de la Nvidia.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button