MORE

Computer Bild a intrat oficial in dizgratia Apple!

Computer Bild este una dintre cele mai cunocute si citite publicatii de IT din Germania, fiind unanim recunoscuta pe plan international ca o publicatie impartiala. Totusi, in urma scandalului BentGate, Computer Bild a intrat oficial in dizgratia Apple.

Frictiunile dintre publicatie si Apple, au aparut in urma scandalului BentGate si a unui clip pe care Computer Bild l-au publicat. Dupa ce clipul lui Lou de la UnboxTherapy a devenit viral, multe publicatii au incercat si ele telefoanele iPhone 6 Plus pentru a vedea daca ceea ce a fost aratat in clip este adevarat sau nu. Printre aceste publicatii se numara si Computer Bild, care, au realizat un clip de cinci minute care a ajuns undeva la peste 630.000 de vizualizari.

Ei bine acest clip a fost vazut de catre Apple ca fiind malitios la adresa companiei, si in loc sa ofere o explicatie sau sa incerce sa calmeze spiritele, Apple au instiintat publicatia ca nu vor mai fi invitati la niciun eveniment Apple si nici nu vor mai primi la test dispozitive Apple. Asta dupa principiul: Nu ne mai place de voi si uite ce patiti daca sunteti rai. 

Apple nu este la prima reactie de acest gen, Gizmodo numarandu-se si ei printe publicatiile care au suferit in urma unui scandal similar, atunci cand un inginer Apple si-a uitat prototipul de iPhone 4 intr-un bar, iar acestia l-au procurat, publicand pe site fotografii ale terminalului.

Exista informatii care arata ca Apple vor proceda cu orice publicatie care incearca sa indoaie sau sa deterioreze in mod public dispozitivele lor, fiind un mod de cenzurare a informatiei destul de eficace. Din pacate, aceasta ultima actiune din partea Apple pune intr-o lumina destul de proasta compania in Germania, o piata importanta, Bild deja publicand o scrisoare deschisa catre Tim Cook. Ramane de vazut cum evolueaza situatia, dar boicotarea Computer Bild nu pare a fi nici pe departe aproape de final.

Tags

Related Articles

One Comment

  1. mi se pare normal.. cum adica sa zici ceva de sfantul si binecuvantatul apple ? cum sa spui ceva rau despre aceasta binecuvantare adusa omenirii ??? daca o publiatie da de pamant cu orice alta companie e bine.. dar apple ?? nuuuuuu.. nu se poate.. pai cum ? luati model de la verge, care in ciuda bugurilor in floare ce iOS 8 le are (si are ca niciodata) sub nota 9 nu coboara.. asa se face tati, ce naibii..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close