Telefoane

Componentele pentru iPhone 8 sunt livrate în cantități reduse

Deși etapa în care este conceput design-ul noului telefon pare să se fi încheiat, livrarea componentelor abia a început. Un reprezentant al unuia dintre furnizorii coreeni pentru noul model de iPhone a declarat sub protecția anonimatului că producătorul pentru care lucrează abia a început expedierea componentelor cu câteva zile în urmă. Asta înseamnă că noul iPhone 8 va fi disponibil abia prin luna noiembrie.

Am început livrările spre sfârșitul lunii august„, a declarat reprezentantul anonim într-un interviu acordat publicației The Investor. De asemenea el a mai spus că produsele furnizate de firma pentru care lucrează fac parte din faza inițială a lanțului de producție. Reprezentantul a refuzat să dea mai multe detalii pe această temă. El a mai adăugat:

Apple nu ne-a informat exact despre volumul cantității de aprovizionare, deoarece până săptămâna trecută încă mai ajustau ultimele detalii pentru specificațiile hardware ale iPhone-ului cu ecran OLED.

Apple a trimis săptămâna trecută o invitație partenerilor media pentru evenimentul de pe 12 septembrie la care va fi dezvăluit noul iPhone. Ținând cont totuși că cea mai mare parte a furnizorilor și-au început livrările abia în ultimele săptămâni, surse din industrie anticipează că lansarea noului model cu ecran OLED ar putea fi amânată până în noiembrie.

În același interviu, o altă sursă (care de asemenea a dorit să-și păstreze anonimatul) a declarat:

Chiar dacă modelul de iPhone cu ecran OLED va fi lansat în septembrie, va fi disponibil într-un tiraj extrem de limitat.

Așadar, dacă intenționați să achiziționați modelul de vârf din noua gamă de telefoane Apple, mai aveți în continuare ceva timp pentru a strânge banii, deoarece se pare că nu va fi disponibil prea curând. Și cu siguranță veți avea nevoie de bani! Ultimele zvonuri ar indica un preț de pornire pentru iPhone 8 de 1000 dolari, cel mai scump iPhone lansat până acum. Asta pentru varianta cea mai ieftină cu 64 GB spațiu de stocare. Dacă doriți mai mult spațiu, prețul va crește considerabil. Zvonurile anunță următoarele prețuri:

64 GB 999 dolari
256 GB 1099 dolari
512 GB 1199 dolari

Se zvonește că Apple va anunța luna aceasta 3 variante de iPhone, inclusiv un model cu ecran OLED. Diverse surse afirmă că pentru cele două modele cu ecran LCD livrările au început din luna iunie, pentru a putea fi lansate imediat după anunțul oficial.

Samsung Display va fi singura sursă de ecrane OLED, în timp ce LG Display este unul dintre furnizorii importanți de ecrane LCD. LG Innotek va fi furnizorul responsbil pentru modulele camerelor cu două lentile. Deși tirajul inițial va fi unul extrem de limitat, unii dintre partenerii tradiționali Apple se așteaptă să obțină un venit dublu din vânzările de iPhone în comparație cu anii precedenți.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button