Telefoane

Comparație între Galaxy Note 8 și Galaxy S8+

Am comparat Samsung Galaxy Note 8 cu telefonul pe care-l folosesc acum, Galaxy S8+. Vă prezint mai jos ideile principale, dați play și la video dacă aveți răbdare.

 

Note 8 versus Galaxy S8+

Puteți citi versiunea pe larg după prima întâlnire cu Note 8, păreri la cald. Aici am să pun câteva idei care s-au sedimentat după testele din ultimele zile. Tot nu reprezintă o concluzie clară precum cea obținută după review. Dar sper să le fie de folos celor interesați să cumpere Samsung Galaxy Note 8.

 – Note 8 este foarte bun. Dacă exista anul acesta un terminal smartphone care merita banii, era S8, iar Note 8 este un pic mai bun. Este foarte adevărat că este scump, dacă nu aveți bani și strângeți 1000 de euro, plecați în vacanță și nu dați banii pe telefon. Sau luați-vă ceva cu adevărat util pentru voi. Însă dacă aveți bani și sunteți interesați dacă merită sau nu Note 8, ei bine, merită din plin. Nu o să vă dezamăgească. Chiar de data asta nu are nicio problemă. Desigur, așa au fost și primele review-uri după lansarea Note 7, pentru că oricât ai vedea telefonul la eveniment sau expoziție, tot nu ai o experiență cu el. Doar după ce oamenii cumpără și folosesc terminalele apar detalii dacă sunt probleme;

– Design-ul Note 8 este mai bun. Terminalul a trecut printr-un proces de rafinare și are acum margini subțiri și un aspect mai bun. Diferențele față de S8 nu sunt mari, dar mie personal îmi place mai mult cum arată Note 8. Chiar în comparație, să vedeți filmul, pare că arată mai bine. Din punct de vedere tehnic pare să fie același display, doar cu 0.1 inch mai mare, dar ecranul Note 8 a fost deja certificat, cu cel mai mare scor.

Pentru varianta integrală a comparației vizitați ComputerBlog.ro

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button