PC&Consoles

Company of Heroes 2 este gratuit acum pe Humble Store

Mai vreți un joc gratuit? Company of Heroes 2? Sigur că vreți! Tot ce trebuie să faceți este să mergeți pe Humble Store zilele acestea și să dați clic pe butonul „Gratuit!”

Lăsând instrucțiunile banale deoparte, să aruncăm o privire la joc. Company of Heroes 2 este un RTS situat în al doilea război mondial dezvoltat de Relic și lansat în 2013. În pofida vârstei sale, el are în continuare un număr considerabil de jucători: SteamCharts spune că a avut un număr maxim de jucători concurenți de peste 9100 ieri, puțin sub jumătate din recordul maxim atins în toată existența sa (20.747).

Nu este deloc rău pentru un joc cu o vârstă de patru ani, dar nici nu este surprinzător. Este totuși una dintre cele mai bune reprezentări ale jocurilor video din cel de-al doilea război mondial.

Humble Store are de asemenea toate DLC-urile lui Company of Heroes 2 la reducere, cu excepția lui British Forces, din motive necunoscute. Dacă doriți experiența completă, cea mai bună afacere pe care o puteți face este Company of Heroes 2 Master Collection, care include jocul de bază și aproape toate DLC (Ardennes Assault: Fox Company Rangers nu este inclus) pentru 10 euro.

DLC-ul lui Company of Heroes 2 DLC este la reducere până pe 18 decembrie, dar jocul de sine stătător este gratuit doar până pe 17 decembrie, ora 7 dimineața, ora României.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button