GamingPC&ConsolesTech&IT

Compania care a cumpărat Digital Extremes a angajat un alt studio să lucreze la un nou MMO TLotR

Dacă ați fost printre oamenii care cerșesc un nou MMO Lord of the Rings, atunci astăzi este ziua voastră norocoasă.

Producătorul de jocuri sportive online, Athlon Games, a anunțat săptămâna aceasta că a colaborat cu Middle-earth Enterprises „pentru a dezvolta și a publica un MMO gratuit” plasat în universul Lord of the Rings. Pe bune.

Detaliile sunt destul de vagi în legătură cu proiectul, dar știm că acesta va fi un prequel pentru romanele Lord of the Rings (și, de asemenea, plasat în timp înainte de actualul Lord of the Rings Online). Anunțul precizează:

Jocul va oferi fanilor din lumea întreagă o experiență nouă și imersivă de joc pentru explorarea epică a universului creat de Tolkien.

Athlon Games este un nou brand creat de Leyou Technologies Holdings Limited, care deține mai nou și Digital Extremes.

Nu au fost date niciun nume, data de lansare sau alte informații suplimentare despre proiect. Declarația de presă menționează că a avut loc o „renaștere a interesului” pentru Lord of the Rings spre sfârșitul anului – probabil datorită viitorului serial Amazon TV, care este de asemenea un prequel – și, ca atare, acest MMO încearcă să valorifice acest lucru.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button