Gaming

Community manager-ul Destiny pentru Reddit ales din randurile userilor

Cand alegi canditati care sa vegheze peste o comunitate de un milion de jucatori vei vrea probabil sa te uiti la Reddit.  Exact asta a facut studioul Bungie, care in loc sa sorteze prin CV-uri, dezvoltatorii s-au uitat la /r/DestinyTheGame, un spatiu digital unde peste 180.000 de jucatori se aduna sa discute despre Destiny. Aici vedem sute de jucatori in orice moment al zile care isi impartasesc povestile, dau sugestii si isi imprumuta vocea viitorului interstelar al francizei. Pe langa forumurile Bungie.net, Reddit-ul Destiny este una dintre cele mai influente comunitati de pe internet. Si asta i se datoreaza dedicatului moderator cunoscut ca si Cozmo23.

Gratie pasiunii sale in a conduce subreddit-ul Destiny, Bungie l-a recrutat pe Cozmo in randurile celor care posteaza, oferindu-i acestuia titlul de Community Manager Destiny.

„Problema este ca sunteti prea multi pentru ca eu sa ma ocup personal de fiecare in parte”, a explicat actualul Manager al Comunitatii Bungie. Comunitatea Destiny consta din indivizi pasionati, o invalmaseala de Gardieni atat de puternici incat te vor dobori daca le stai in cale. Forumul nostru este o sursa de feedback, intuitie si creativitate. Cand vine vorba sa recunoastem lucrurile importante pe care le spuneti sau sa celebram uimitoarele lucruri pe care le faceti nu putem decat sa zgariem usor suprafata. Ca intotdeauna cand ne aflam fata in fata cu o provocare ne uitam catre comunitate pentru inspiratie. Astazi este placerea noastra sa anuntam o noua achizitie in rangurile echipei noastre. Faceti cunostinta cu Cozmo.”

Cozmo va face echipa cu Deej, implicat in planurile „din spatele scenei” in vreme ce Cozmo, fostul moderator Reddit, se va afla „in prima linie” pentru a comunica cu jucatorii zi de zi. In vreme ce aceasta este o oportunitate incredibila si o binecuvantare, Cozmo are mult de lucru. De cand au auzit de noul update al armei 2.0, jucatorii nu au fost prea incantati si au luat cu asalt forumurile pentru a protesta pana la momentul schimbarii.

Speram ca va fi capabil sa joace un rol activ in schimbarea Destiny intr-un joc uimitor si sa solidifice afirmatia ca rolul lui este de a fi „vocea ta, sau cel putin interpretul tau, care filtreaza informatiile de pe Bungie.net”. Povestea lui Cozmo nu face decat sa arate ca lucruri uimitoare se pot petrece cand te astepti mai putin si ca hobby-ul tau se poate transforma intr-o zi intr-o profesie.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button