PC

Commodore 64 revine

Dacă vă este dor de vremurile de altă dată, și vreți să retrăiți jocurile de acum 30 de ani într-o experiență pe cât se poate de autentică, acum aveți o soluție și dacă nu suferiți consolele.

Compania Retro Games și distribuitorul Koch Media (care deține Deep Silver) anunță o nouă unitate retro de jocuri. Aceasta se numește THEC64 Mini și este în esență o variantă miniaturizată, modernizată și perfect funcțională a unui Commodore 64. Probabil este făcut pe baza unui calculator ARM, precum Raspberry Pi.

Noul dispozitiv se va concentra în mare parte pe jocuri, venind cu un joystick ce arată la fel ca cel original și cu suport pentru porturi USB, HDMI și alte tehnologii care au apărut în ultimul deceniu. Dar cei care vor să aibă în continuare un sistem pe care să codeze în BASIC se vor putea bucura în continuare de această funcție… atât timp cât vor conecta o tastatură la sistem, fiindcă cea integrată pare a fi de formă.

THEC64 Mini vine cu 64 de jocuri incluse, mai multe decât găsiți la noile sisteme retro lansate de Nintendo, iar prețul acestei creații este de 80 de euro. În SUA este mai ieftină, costând doar 70 de dolari.

Această variantă nouă de Commodore 64 va fi disponibilă la începutul lui 2018 prin magazine, nu pe Kickstarter sau cine știe ce altfel de chestie care n-ar garanta existența unui produs finit.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button