PC&Consoles

Command and Conquer revine ca 8-Bit Armies

Fanii seriei Command and Conquer n-au prea mai avut nimic in stare sa le astampere pofta de cativa ani de zile, nici macar de la ultimele jocuri ale seriei. Numai bine ca Petroglyph a decis sa adreseze problema, cu 8-Bit Armies.

Acesta este un RTS care promite sa ofere acelasi gameplay ca jocurile Command and Conquer clasice. Cele la care construiai un sediu, fabrici de tancuri, centrale electrice, trimiteai cate un harvester sa mai stranga resurse, iar apoi calcai infanteria inamica. Asta vei putea face in 8-Bit Armies.

Nu lasati grafica sa va sperie, stiu ca unii pot avea o reactie de genul „Nu arata ca Crysis, deci este groaznic. QED”, dar atat timp cat gameplay-ul de baza va fi buna, asta conteaza mult mai mult. Luati Super Hot ca un exemplu, este cel mai inovativ shooter pe care l-am jucat in ultimii ani. Plus ca dezvoltarea unui joc a carui grafica este atat de simplista necesita mult mai putine resurse pentru a fi produs.

8-Bit Armies va include o campanie de 25 de misiuni, un mod cooeprativ cu 10 misiuni, 10 harti de multiplayer si skirmish care suporta pana la 8 jucatori, medii destructibile pe toate hartile si un AI cu multiple setari de dificultate impotriva caruia sa luptati, sau alaturi de care sa treceti prin misiunile cooperative.

8-Bit Armies va fi lansat in primavara acestui an, si probabil va puteti imagina ca nu are cerinte de sistem prea mari. Exceptie fiind RAM-ul, care este minim 4B si recomandat 6GB.

Daca va intrebati care este legatura dintre Petroglyph si Command and Conquer, exista o explicatie foarte simpla. Studioul este format din oameni care au lucrat cu ani in urma la Westwood, iar dupa ce Electronic Arts si-a infipt prea tare coltii in companie, au decis sa formeze Petroglyph. Aici au creat jocuri precum Star Wars Empire At War si Grey Goo.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button