GamingPC&ConsolesTech&IT

Command and Conquer Remastered Collection va sosi la vară

Arată superb

Command and Conquer și Red Alert, în variantele lor Remastered, vor sosi în ziua de 5 iunie pe PC. Electronic Arts a confirmat că jocurile vor sosi într-un singur pachet ce va fi disponibil atât pe Origin, cât și pe Steam.

Colecția va aduce grafică refăcută în totalitate, dar și opțiunea de a-l butona cu grafica cea veche și cu pixelii cât vaca. Veți avea parte: de secvențe cinematice oarecum refăcute, de materiale bonus cât cuprinde, de muzică remasterizată chiar de către creatorul său, de peste o sută de misiuni de campanie, de multiplayer complet refăcut, de o interfață modernizată și de sentimentul covârșitor că Electronic „Ești doar un portofel cu ochi pentru noi” Arts a făcut un remaster mai bun la un RTS decât Blizzard!

Aveți parte și de un trailer menit să exemplifice foarte bine toate noutățile. Nu prea sunt alte lucruri de spus. Aștept cu nerăbdare lansarea sa. Sper să nu explodeze ceva în momentul instalării sale. Cam asta ar fi singura metodă prin care ar putea Command and Conquer Remastered Collection să iasă mai prost ca Warcraft 3 Reforged. Baremul este atât de jos încât nici măcar un contabil rastafarian n-ar putea trece pe sub el.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button