GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Command and Conquer Remaster arată foarte bine

Vă era dor de GDI și NOD?

În cazul în care erați curioși să vedeți cum va arăta oare variante renăscută, reconstruită, remasterizată a lui Command and Conquer, EA și Petroglyph au ceva pentru voi.

Un scurt teaser menit să exemplifice pe cât de direct posibil saltul în fidelitate de la pixelii cât vaca ai vechiului C&C, la formele elegante și culorile mai multe ale variantei curente.

Cei care se așteptau ca varianta Remastered să rămână fidelă originalului vor fi foarte bucuroși, fără nici o urmă de îndoială. Dacă te uiți puțin încruntat la imagine, și lași clipul în fereastra mică, nici nu vei observa o diferență prea mare între cele două. Și tocmai asta este ideea. Trebuie să fie jocul vechi, de altă dată, dar cu rugina rasă de pe suprafața sa. Amintește mult de ceea ce a făcut și Blizzard recent, cu vechiul Starcraft.

Poate nu strică nici faptul că grafica efectivă este făcută de același studiou care s-a ocupat de înfrumusețarea simulatorul de „You must construct additional Pylons”.

Command and Conquer Remaster vă permite chiar să reveniți la stilul grafic ancestral, în cazul în care lipsa colțurilor în care îți poți tăia privirea provoacă un sentiment de neliniște. Mai aveți la dispoziție și o funcție de zoom, pentru a putea vedea în detaliu acțiunea.

Jocul va fi lansat atunci când va fi gata, iar ceva mai târziu va fi urmat de Red Alert Remaster.

Sunt convins că ați și uitat de atrocitatea aia de pe mobil deja, nu?

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button