Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Comisia Europeana vizeaza acum gigantul Amazon!

/
/
/
/
image

Dupa ce au luat in vizor Apple, Comisia Europeana vizeaza acum gigantul Amazon si modul in care acesta isi achita taxele.

Intr-un comunicat de presa din de ieri dimineata Comisia a anuntat ca a deschis o investigatie amanuntita in ceea ce priveste situatia taxelor companiei in micutul Luxemburg – casa filialei europene a Amazonului. Din 2003 Amazon si-a inregistrat majoritatea profiturilor regionale in tara, dar acele profituri nu sunt taxate aici. Ca si in cazul Apple, Comisia crede ca avantajele la taxare sunt o ilegalitate, si va investiga Amazon si pentru a dovedi asta. Pana acum Luxemburg a esuat in a indeplini in intregime cererile Comisiei in aceasta privinta, insa este putin probabil ca Amazonul si Luxemburgul sa se poate ascunde de investigatie. Cu toate astea, daca intreaga afacere se desfasoara integral in Luxemburg, Comisia Europeana nu prea are ce sa faca, putand doar sa taxeze individual Amazon pentru fiecare tara in care livreaza produse, dar retroactiv este improbabil.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar