MORE

Combina frigorifica Arctic Full No Frost iti pastreaza alimentele proaspete mai mult timp

Combina frigorifica Arctic Full No Frost iti pastreaza alimentele proaspete mai mult timp

Combina frigorifica Arctic Full No Frost ANK366NFX+  se integreaza perfect in randul electrocanicelor de ultima ora. Gratie sistemului de racire Full No Frost si tehnologiei Air Flow Dual Tech pe baza de curenti de aer multidirectionali, te poti bucura de prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

  • PROSPETIME

Tehnologia Full No Frost – Sistemul de racire performant impiedica formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer. 

Air Flow Dual Tech – Tehnologia de racire pe baza de curenti de aer multidirectional mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata.

Citeste mai mult pe www.electrozona.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button