MORE

Codemasters renunta la orice in afara de curse

Marea companie Codemasters a decis sa nu  mai fie la fel de mare sau de diversa, renuntand la dezvoltarea de jocuri care nu sunt cu si despre curse pe viitor.

Pe parcursul existentei sale, Codemasters a realizat o varietate foarte mare de jocuri diferite, chiar si in ultimii ani aducandu-ne titluri precum Overlord sau Operation Flashpoint, pe langa titlurile traditionale de curse. Dar de acum inainte se vor concentra numai pe curse.

De ce? Evident pentru ca ultimele lor incercari de a dezvolta jocuri din alte genuri nu au fost incununate cu prea mult succes. Compania chiar va inchide studioul din Malta, care se ocupa cu dezvoltarea de jocuri pentru platforme mobile, precum Battle Decks.

Nici cel mai nou joc din seria Overlord nu a avut prea mult succes, atat pentru ca din punct de vedere calitativ nu a fost prea reusit, cat si pentru ca a trebuit sa caut pe Google data sa de lansare pentru a-mi da seama ca a fost scos la vanzare pe Steam de luna trecuta. Evident, nici Codemasters nu credea ca va avea cine stie ce succes si nu l-a promovat prea intens.

Faptul ca se vor concentra de acum inainte pe jocuri de curse va fi pe placul fanilor seriilor Dirt, Grid si F1. Poate chiar vor face un MMO de curse, nu de alta, dar avem nevoie de unul bun, pentru ca The Crew in nici un caz nu este.

Regretabil, asta inseamna si ca nu vom mai vedea jocuri Dizzy.

[Games Industry]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close