PC&Consoles

Codemasters anunță Onrush

După ani de zile de simulatoare de curse, Codemasters a decis să ia o pauză și să creeze ceva care nu se ia în serios prea mult, sub forma lui Onrush.

Jocul va fi disponibil din vara anului viitor pentru console, iar varianta de PC va sosi și ea la ceva timp după. În Onrush veți participa la o varietate de curse cu mașini diverse și motociclete, obiectivul vostru general fiind mai mult cel de-a vă distra, făcând pe cât de multă debandadă pe parcurs.

Fiind un joc arcade, accidentele sunt la ordinea zilei, acestea fiind metoda principală prin care alimentați bara de Rush a mașinii, care are să vă permită să transformați bolidul într-o bilă de foc pe roți.

Din trailer-ul de mai sus arată de parcă ar putea fi un joculeț amuzant, dar nu sunt suficiente informații despre el care să demonstreze că are suficient de multe lucruri interesante în el cât să fie amuzant și după trei ore. Dar vorbim de Codemasters, un studiou cu experiență vastă în domeniul jocurilor de curse. Mai important de atât, de producția efectivă se ocupă o nouă divizie a companiei, compusă din foști angajați ai Evolution Studios, creatori ai seriei Motorstorm și a lui Driveclub.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button