GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Code Vein poate fi platit in sange

TwitchCon va incepe la finalul acestei saptamani in San Diego. Bandai Namco au un stand in locatia evenimentului, in colaborare cu American Red Cross. In cadrul acestuia vei putea dona sange, iar toti cei care fac acest lucru vor primi o copie gratuita a jocului Code Vein, un titlu souls-like, adica asemanator cu Dark Souls. Donatorii vor primi de asemenea un kit promo insangerat. Sange pentru sange!

Jos palaria pentru Bandai Namco si aceasta miscare care arata ca si gaming-ul poate ajuta cauzele importante. Este important sa donam sange si ar trebui ca fiecare dintre noi sa o facem cat mai des. Conform American Red Cross, o donatie poate salva pana la trei vieti si cel putin in Statele Unite, la fiecare doua secunda cineva are nevoie de sange.

Pe langa donat sange, mai exista o cale prin care cei care participa la eveniment pot castiga o copie gratuita a jocului. Acestia pot vizita standul Bandai Namco, in curtea Hard Rock Hotel din San Diego unde pot face poze in costumele lor Code Vein. Deci pentru a castiga jocul, trebuie sa faci un cosplay legat de joc si sa postezi poza pe Twitter sau Instagram.

Este o miscare foarte interesanta si un mod de a implica oamenii mai mult in probleme reale precum lipsa de sange din spitale. Cred ca este ceva ce ar trebui facut mai des si in mai multe domenii, astfel avand sansa sa ajutam alti oameni doar prin simpla noastra colaborare, iar costul pentru asta nu inseamna decat o durere scurta si o stare de ameteala.

DSOGaming

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button