GamingPC&ConsolesTech&IT

Code Vein, clona anime de Dark Souls, a fost amânat până în 2019

Code Vein, jocul distribuit de Bandai Namco, care mai este cunoscut și ca „acel joc anime care imită Dark Souls”, a fost amânat până în 2019. Jocul inițial era stabilit să fie lansat pe 28 septembrie 2018, dar, conform distribuitorului, se petrece timp suplimentar „pentru a se asigura că produsul final oferă așteptările stabilite de mass-media și fani„.

Eric Hartness, vicepreședinte de marketing la Bandai Namco America, a declarat:

Code Vein a primit o cantitate enormă de feedback pozitiv de la fanii nerăbdători care au avut ocazia să testeze versiunile în dezvoltare ale jocului în ultimele nouă luni. Înarmați cu cunoștințe despre cât de bine a fost deja primit, am luat decizia de a amâna lansarea lui Code Vein pentru a îmbunătăți jocul în continuare, în încercarea de a depăși așteptările pe care fanii le au deja de la titlu. A fost o decizie dificilă de luat, dar simțim că este corectă.

Bandai Namco nu a oferit o dată de lansare mai specifică decât „2019”.

În Code Vein, jucătorii preiau controlul unui Revenant care există într-o lume „plină de inamici vicioși„. Unul dintre mecanismele de gameplay cheie este extragerea sângelui de la inamici pentru a-ți spori propriile abilități. Anterior, Bandai Namco a declarat:

Jucătorii își pot schimba forma pentru a-și crește puterea, pentru a slăbi inamicii și pentru a-și folosi noile abilități de arme cu atacuri devastatoare. Folosind o gamă largă de arme, împreună cu Darul fiecărui personaj, jucătorii se pot adapta și pot strategia la o varietate de condiții de luptă care se potrivesc stilurilor lor de joc.

Pe 9 iulie, Bandai Namco a lansat câteva trailere pentru caracterele din Code Vein, care au oferit mai multe informații despre povestea jocului. Code Vein va fi disponibil pe PC, PS4 și Xbox One.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button