Gaming

Code Vein are un trailer, dar nu si o data de lansare

Bandai Namco viitoarele acțiuni-RPG Vein Code nu a fost confirmat pentru PC, dar pe de altă parte, nu a fost confirmat de fapt pentru nici o platformă încă. Asta, în mintea mea, înseamnă că avem tot atâtea drepturi să ne bucurăm de filmul de debut ca oricine altcineva.

Descrierea YouTube este o repetare a ceea ce a spus Bandai Nanco despre Code Vein când a fost dezvăluit luna trecută: Lumea așa cum o știm că sa terminat, marii zgârie-nori mincinoși se împrăștie pe Thorns of Judgment și o societate ascunsă a Revenants numită Vein a luat Se lasă pe sine pentru a lovi cu piciorul ceva din motive care ar putea sau nu să fie clarificate în viitor. Deci, în loc să repetăm ​​toate acestea, să folosim propria poveste a remorcii (care, din fericire, este subtitrat în limba engleză), pentru a crea povestea.

„Sfârșitul a venit fără avertisment: vârsta imorală, străpunsă de Spini ai Judecății.” Oamenii nu au mai rămas decât o dată, pentru a rezista distrugerii, omenirea trebuie să fie aruncată, ochii reflectând întunericul mai strălucitor decât lumina. Fură sufletele celor morți, prețul pentru putere, sângele intens … Cei care suferă de sete riscă să-și piardă mințile și să devină cei pierduți, forțați să rătăcească pe pământ, sclavi în sângele lor … Mâncând unul pe altul. Aici stă o închisoare de sânge fără viață … Vein. „

Dacă acest lucru nu clarifică lucrurile în mod suficient, este ceva mai mult pentru a fi văzut pe bandainamcoent.com. Veți crea propriul dvs. personaj și apoi veți alege un partener din Vena, înainte de a vă stabili să explorați și să luptați într-o depășire a lumii de către Lost. Veți lupta folosind o varietate de arme și stiluri, cu „coordonare în parteneriat și îmbunătățiri în vezicule de sânge”, care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button