Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Code Vein are un trailer, dar nu si o data de lansare

/
/
/

Bandai Namco viitoarele acțiuni-RPG Vein Code nu a fost confirmat pentru PC, dar pe de altă parte, nu a fost confirmat de fapt pentru nici o platformă încă. Asta, în mintea mea, înseamnă că avem tot atâtea drepturi să ne bucurăm de filmul de debut ca oricine altcineva.

Descrierea YouTube este o repetare a ceea ce a spus Bandai Nanco despre Code Vein când a fost dezvăluit luna trecută: Lumea așa cum o știm că sa terminat, marii zgârie-nori mincinoși se împrăștie pe Thorns of Judgment și o societate ascunsă a Revenants numită Vein a luat Se lasă pe sine pentru a lovi cu piciorul ceva din motive care ar putea sau nu să fie clarificate în viitor. Deci, în loc să repetăm ​​toate acestea, să folosim propria poveste a remorcii (care, din fericire, este subtitrat în limba engleză), pentru a crea povestea.

„Sfârșitul a venit fără avertisment: vârsta imorală, străpunsă de Spini ai Judecății.” Oamenii nu au mai rămas decât o dată, pentru a rezista distrugerii, omenirea trebuie să fie aruncată, ochii reflectând întunericul mai strălucitor decât lumina. Fură sufletele celor morți, prețul pentru putere, sângele intens … Cei care suferă de sete riscă să-și piardă mințile și să devină cei pierduți, forțați să rătăcească pe pământ, sclavi în sângele lor … Mâncând unul pe altul. Aici stă o închisoare de sânge fără viață … Vein. „

Dacă acest lucru nu clarifică lucrurile în mod suficient, este ceva mai mult pentru a fi văzut pe bandainamcoent.com. Veți crea propriul dvs. personaj și apoi veți alege un partener din Vena, înainte de a vă stabili să explorați și să luptați într-o depășire a lumii de către Lost. Veți lupta folosind o varietate de arme și stiluri, cu „coordonare în parteneriat și îmbunătățiri în vezicule de sânge”, care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar